Kuka

Kirsi Kovanen

Haluan lisätä hyvinvointiasi ja auttaa sinua elämään täyttä elämää. Olen kokenut työelämän kehittäjä, kouluttaja, neuvottelija ja erimielisyyksien ratkaisija.

Tuon vahvan kuuntelun, läsnäolon ja rauhan kohtaamisiimme. Kannustan ja rohkaisen avoimuuteen, luottamuksen rakentamiseen ja yhteistyöhön hyvinvoinnin lisäämiseksi työssä ja koko elämässä.

Intohimoni on auttaa ehkäisemään ennalta ja tarvittaessa rauhoittamaan ja ratkaisemaan hankalat tilanteet, konfliktit ja haastavat neuvottelut.  

Olen yrittäjä ja työskennellyt aikaisemmin ammattiliitossa toiminnanjohtajana, neuvottelupäällikkönä ja lakimiehenä. Minulla on kansainvälistä työkokemusta pohjoismaisen järjestön pääsihteerinä ja kansainvälisten työryhmien jäsenenä.

Juristin koulutuksen lisäksi olen EMBA, sertifioitu Business Coach Master®, mindfulnessohjaaja ja BrainID® -mentor. Muita käymiäni koulutuksia ovat muun muassa NLP Practitioner, johdon koulutusohjelmat HAUS Joko ja Viisas johtaminen, Tuplatiimi- ja Ryhmämessut -valmentaja sekä Group and Team Coaching Diploma.

Saamaani palautetta:

Vahva rauhallisuus huokuu Kirsistä ja ihmisten arvostuksen oikein tuntee

Rauhallinen olemus ja aitous tuo ympärille hyvää oloa ja arvostusta

Kuuntelet, rauhallisesti läsnäoleva, herättelevä, uusia näkökulmia avaava

Aito ja helposti lähestyttävä

Luo luottamusta rauhallisuudella ja samalla määrätietoisella tavalla, näkee pintaa syvemmälle

Tyyneytesi luo luottamuksellisen tunnelman coachingsessioon

Tarkat korvat, pistävää analyysiä ja todella tuntuvaa läsnäoloa

Kykyä kyseenalaistaa ja ajatella toisin”